Αποφάσισε σέντρα στις 15 Σεπτέμβρη η Σούπερ Λίγκα 2

Οργανώνεται και ετοιμάζεται η Σούπερ Λίγκα 2, που θεωρεί ότι και η νέα κυβέρνηση θα υλοποιήσει τα συμφωνημένα αναφορικά με τα τηλεοπτικά της κατηγορίας.

Έτσι, στο Δ.Σ. της Πέμπτης (11/7) οι ομάδες αποφάσισαν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Σε ότι αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι ΠΑΕ ενέκριναν να ανεβαίνουν δύο στη Σούπερ Λίγκα 1 και να υποβιβάζονται δύο στη FootballLeague, ενώ θα γίνει και νέο Δ.Σ. στη διοργανώτρια στις 24 Ιουλίου. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι από την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο ΑΟ Τρίκαλα στην μεγαλύτερη κατηγορία θα ανέβουν δυο ομάδες.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί τέλη Φεβρουαρίου και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ (θέσεις 1 έως 6) και πλέι άουτ (7 έως 12) με το χρονοδιάγραμμα της 10ής και τελευταίας αγωνιστικής να λέει λήξη στις 10 Μαΐου.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με το νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ οι νομικοί σύμβουλοι της δεύτερης κατηγορίας θα συναντηθούν με τους ομολόγους τους της Σούπερ Λίγκας 1 και της ΕΠΟ την Παρασκευή (12/7) για θέματα κανονισμών.

Να σημειωθεί ότι από το Δ.Σ. έλειπαν ο Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας και Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αναφέρει τα ακόλουθα: «Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Η έναρξη του Πρωταθλήματος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Θα διεξαχθεί με πλέι οφ και πλέι άουτ, όπου θα προβιβάζονται στη Super League 1 δυο (2) ομάδες και θα υποβιβάζονται στη Football League ισάριθμες. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς. Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2) Στις 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 14.00 θα πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μεταξύ άλλων θα εγκρίνει την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 καθώς και του Πρωταθλήματος Νέων Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης