Βαζάκας: “Έρχομαι για να βοηθήσω!!!”

Η αγάπη του Γιώργου Βαζάκα για τον ΑΟΤ είναι γνωστή. Το ίδιο και η αγάπη των φιλάθλων του ΑΟΤ στο πρόσωπο του. Αντί να επαναπαυτεί στις δάφνες της ανόδου με τον Ασπρόπυργο δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει τους “κυανέρυθρους” αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Μιλώντας στο sportrikala.gr ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε: “Ποτέ δεν θα έλεγα όχι στον ΑΟΤ και αν μπορώ να συμβάλλω στο ελάχιστο για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία θα το κάνω. Δέχτηκα τηλέφωνο απο τους ανθρώπους της ομάδας αλλά δεν έχω κλείσει ακόμη με τον Ασπρόπυργο την σεζόν, καθώς την Τετάρτη που είναι το παιχνίδι με τον Ηρακλή παίζουμε στο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ οπότε δεν μπορώ άμεσα να έρθω”.

Ο Γιώργος Βαζάκας πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ερχομού του στα Τρίκαλα μετά την Τετάρτη: “Θα μιλήσουμε ξανά. Θα δούμε τα αποτελέσματα, θα εκτιμήσουμε την κατάσταση και αν έχω λίγες μέρες στην διάθεση μου μπορώ να βοηθήσω. Άλλωστε πολλά απο τα παιδιά που είναι στην ομάδα έχουν συνεργαστεί μαζί μου στο παρελθόν”.

Οπότε τα Τρίκαλα πάνε με τον Σίτσα υπηρεσιακό στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και ίσως στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα πάμε με τον Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο!!!

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης