Γιαννίτσης: “Χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΟ Τρίκαλα”

Λίγη ώρα μετά την συμφωνία επιστροφή του στον ΑΟ Τρίκαλα ο Μιχάλης Γιαννίτσης μίλησε στην «Λέσχη 97,6». Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε ότι «είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΑΟΤ, διότι έχω θετικές αναμνήσεις από το προηγούμενο πέρασμά μου. Αυτή τη φορά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, ώστε να μείνω για καιρό στην ομάδα».
Ενώ για τους στόχους τόνισε: «Η κουβέντα με την διοίκηση και τον προπονητή δείχνει ότι στην ομάδα υπάρχει σοβαρότητα και πιστεύω ότι οι στόχοι θα είναι υψηλοί. Αλλά πρώτα χρειάζεται η σκληρή δουλειά και τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Goaltrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης