Γκολ καριέρας ο Φορτούνης, πέρασε πέντε Αρμένιους και σκόραρε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Φορτούνης σημείωσε ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του. Πέρασε τέσσερις παίκτες της Αρμενίας, μετά τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-3 στο Ελλάδα – Αρμενία. (VIDEO)

ΗΕλλάδα ηττήθηκε 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020. Για ένα ακόμη παιχνίδι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απογοήτευσε, σε αντίθεση με τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος ξεχώρισε με την παρουσία του και ασφαλώς με ένα από τα καλύτερα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του.

Στο 87′ το «δεκάρι» της Ελλάδας πέρασε τέσσερις παίκτες της Αρμενίας, ακολούθως και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-3, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους.

Δείτε την καταπληκτική ενέργεια του 26χρονου Καλαμπακιώτη ποδοσφαιριστή:

 

Απολαύστε ξανά το γκολ του Φορτούνη:

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης