Γ. Λουλές: » Αν πω σε έναν πρόεδρο ανδρικής ομάδας ότι θέλω αναλυτή , αθλητικό ψυχολόγο , θα με περάσει για τρελό»

Στην εκπομπή »Ώρα Ελλάδος» της ΕΡΤ, με τον Νίκο Αγγελίδη μίλησε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας των Τρικάλων,  Γιώργος Λουλές για τις επιτυχίες του Τρικαλινού γυναικείου ποδοσφαίρου. Ο Γιώργος Λουλές, είπε πράγματα αυτονόητα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο , τα οποία όμως δεν εφαρμόζονται στον χώρο του ανδρικού ποδοσφαίρου και ήταν εξαιρετικός στις δηλώσεις του. Αναλυτικά: […]

Διαβάστε το άρθρο Γ. Λουλές: » Αν πω σε έναν πρόεδρο ανδρικής ομάδας ότι θέλω αναλυτή , αθλητικό ψυχολόγο , θα με περάσει για τρελό» στο Trikalasportiva | Αθλητικά των Τρικαλών |.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 14 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα TrikalaSportiva και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης