Δεν είναι στην ατζέντα της ΕΠΟ η Σούπερ Λιγκ 2!

Εκτός από ζητήματα περί Εθνικών ομάδων στο επερχόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ έχει τεθεί προς συζήτηση η νέα μορφή που μπορεί να έχει το Κύπελλο για τη νέα σεζόν. Επιπλέον διάφορα θέματα διαιτησίας αλλά όχι το συμβόλαιο του Περέιρα καθώς και κουβέντα για προσωπικό και μάρκετινγκ. Από την ατζέντα λείπει και η Super League 2 επί του αριθμού των συλλόγων της, οπότε με βάση αυτό αλλά και τις νεότερες εκτιμήσεις εν τέλει το πρωτάθλημα αυτό μπορεί να καταλήξει με 12 ομάδες και όχι 14. Αυτό αυξάνει τις ανησυχίες των Τρικάλων ότι εν τέλει μπορεί να μην αποφασιστεί η αύξηση των ομάδων οπότε θα αναγκαστούν να αγωνιστούν στην Football League, δηλαδή την Γ’ Εθνική.
Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 17 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης