Διώξεις για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο

Ποινική δίωξη για παραβίαση του αθλητικού νόμου κατά 38 συνολικά οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ άσκησε η Εισαγγελία Βόλου για τους τραυματισμούς πολιτών και τις εικόνες ντροπής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανήμερα του τελικού του Κυπέλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 6 Μαΐου του 2017.

Οι ταραξίες οπαδοί, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και προκάλεσαν ζημιές, παραπέμπονται για να δικαστούν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να προσδιοριστεί και η ημερομηνία συζήτησης της υπόθεσης. Όλο αυτό το διάστημα η Αστυνομία επεξεργαζόταν τα στοιχεία που είχαν έρθει στη κατοχή της ανάμεσά τους και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ενώ οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης είχαν κληθεί και είχαν δώσει εξηγήσεις. Την επομένη του Κυπέλλου, το Πανθεσσαλικό Στάδιο παρουσίαζε εικόνες καταστροφής. Δυόμισι ώρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση, εντός και εκτός γηπέδου σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στο σχηματισμό δικογραφίας κατά συνολικά 38 ατόμων καθώς από την περαιτέρω επεξεργασία της υπόθεσης προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία και για επιπλέον οχτώ άτομα από τα 30 που είχαν ταυτοποιηθεί αρχικώς.

Επισημαίνεται ότι για τα εκτεταμένα επεισόδια η Εισαγγελία πλημμελειοδικών Βόλου είχε διατάξει προκαταρκτική εξέταση.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikkipress.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: