Ενισχύει την διοίκηση ο Άρης Αγίας Μονής

Μια νέα σελίδα ανοίγεται στα διοικητικά του ΑΡΗ Αγ.Μονής με τη προσθήκη νέων προσώπων στο Δ.Σ. της ομάδας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μπελόϊα, Τάσο Γκούμα, Γιάννη Κουτσιβέτα, Βασίλη Χλέκο, Γιώργο Αντωνίου και Αθανάσιο Μπελόϊα. Με τη προηγούμενη υπάρχουσα διοίκηση και σε συνδυασμό με τη προσχώρηση των νέων μελών αναμένονται σύντομα εξελίξεις και κάτι καλό φαίνεται να δημιουργείται στην ομάδα της συνοικίας.

Το νέο διοικητικό σχήμα πρόκειται σήμερα να συσταθεί σε σώμα, με τον Δημήτρη Μπελόϊα να έχει ήδη καταθέσει το ενδιαφέρον του να ηγηθεί της νέας προσπάθειας.

Με τον Σπύρο Ζήκο να θεωρείται βέβαιος για τον πάγκο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία είναι και επετειακή για την ομάδα του ΑΡΗ, μιας και συμπληρώνονται 40 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας στα ερασιτεχνικά δρώμενα του νομού.

Με αφορμή αυτού κυκλοφόρησαν και τα νέα επετειακά εισιτήρια διαρκείας 2019-2020.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης