Ευχαριστώ Ερασιτέχνη στην Περιφερειακή Ενότητα

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη έκανε απόψε το τραπέζι στον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, τον Διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Γιώργο Καρανάσιο και την Μηχανικό της Περιφερειακής Ενότητας κ. Χαρά Βεβεκλή που επιμελήθηκε του έργου της κατασκευής του αθλητικού κέντρου της Σωτήρας.

Τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν και δια ζώσης τους ανθρώπους της Περιφερειακής Ενότητας χωρίς την συμβολή των οποίων δεν θα μπορούσε να κατασκευαστεί ένα τόσο σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Τρικαλινού αθλητισμού.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης