Η Δήμητρα συναντά τα αστέρια της!

Το Σάββατο 18 Μαίου και ώρα 7.00 μ.μ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις Μπαλκούρας ένας πολύ ιδιαίτερος αγώνας μεταξύ της Μικτής ομάδας επαγγελματιών της Δήμητρας Απόλλων με την Μικτή ομάδα Τρικάλων. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο χορτάρι θα πατήσουν παίχτες Εθνικού βεληνεκούς και θα χαρίσουν μερικές μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι . Τα παιδιά που θα αγωνιστούν για την ομάδα μας έχουν γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία μας υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες των υπεύθυνων Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και των εκάστοτε συνεργατών τους . Παρά το φόρτο αγωνιστικών υποχρεώσεων και προπονήσεων και τον περιορισμένο χρόνο για ξεκούραση , όλα τα παιδιά δέχτηκαν με χαρά και ενθουσιασμό την πρόσκληση που τους έγινε να πατήσουν ξανά το χορτάρι που έκαναν τα πρώτα τους βήματα και να συνεργαστούν με πρώην συμπαίκτες και προπονητές , κάτι που δείχνει την εκτίμηση που τρέφουν για την ομάδα και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν που τους βοήθησαν να εξελιχθούν και να φτάσουν στο επίπεδο που είναι σήμερα.
Συγκεκριμένα οι παίχτες της ομάδας μας θα είναι οι εξής:
1. Ζαρόπουλος Μηχάλης (Skoda Ξανθης)
2. Γιδόπουλος Νίκος (ΑΟΤ)
3. Φορτούνης Θοδωρής (Πανηλειακός)
4. Νικλητσιώτης Γιώργος (ΟΣΦΠ-Λαμία-Νίκη Βόλου)
5. Σκόνδρας Νίκος (Αστέρας Τρίπολης)
6. Σκόνδρας Αποστόλης (ΠΑΣ Γιάννενα)
7. Σκόνρας Γιάννης (Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΟΚ-Χάμιλτον-Λαμία)
8. Τσιώλης Απόστολος (Αστέρας Τρίπολης)
9. Λαζαρίδης Νίκος (Ατρόμητος Αθηνών)
10. Φορτούνης Κώστας (Καιζεσλάουτερν – Αστέρας Τρίπολης- ΟΣΦΠ)
11. Αλμπάνης Χρήστος (Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ)
12. Ζήσης Άγγελος (Αστέρας Τρίπολης)
13. Ντίνε Μανώλης (Αστέρας Τρίπολης)
14. Ρεντζιλάς Σωτήρης (ΑΟΤ)
15. Παπαδάκος Αθανάσιος (Αταλάντα)
16. Ιωάννου Λεωνίδας (ΑΡΗΣ)
17. Γκαντιάς Δημήτρης (Κασσιόπη)
18. Παπανδρέου Θωμάς (Κασσιόπη)
Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλα τα παιδιά που δέχτηκαν την πρόσκληση αλλά και τον Αυγέρο Χ. και όσους απαρτίζουν την Μικτή Τρικάλων που συνέβαλαν για να γίνει αυτός ο ιδιαίτερος αγώνας.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης