Η λογική επικράτησε: «Κάλυψη κενών από Football League»

Επειδή κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με την νοημοσύνη των φιλάθλων έστω και την τελευταία στιγμή η διοίκηση της Φούτμπολ Λιγκ έκανε το αυτονόητο. Και το λέμε αυτό όχι επειδή βολεύει τον ΑΟΤ, αλλά επειδή αποτελεί τη μόνη νόμιμη λύεση!
Το ΔΣ της Football League εισηγήθηκε στην ΕΠΟ να παίξουν στη Super League 2 ο 11ος και 12ος εάν αποφασιστεί αύξηση των ομάδων σε 14. «Στη νέα Football League ο 13ος και 14ος».
Τις αποφάσεις της ΕΠΟ σχετικά με τον αριθμό των ομάδων της νέας Super League 2 αναμένει η Football League. Είναι πιθανό αυτός να αυξηθεί από 12 σε 14 και η τελική απόφαση θα παρθεί στις 22 Μαΐου στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Τα μέλη της Ένωσης Β’ Εθνικής στο ΔΣ της Τετάρτης (15/05) εξέφρασαν σαφή θέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News που βρέθηκε στο συμβούλιο, εστάλη έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο εισηγούνται οι δύο πιθανές κενές θέσεις να καλυφθούν από τον 11ο και 12ο της βαθμολογίας της Football League.
Μάλιστα, η Ένωση Β’ Εθνικής στο έγγραφό της αναφέρει ότι σε μία τέτοια περίπτωση τα κενά που θα δημιουργηθούν στη νέα Football League μπορούν να αναπληρωθούν από τον 13ο και 14ο της βαθμολογίας, ώστε και τα τρία επαγγελματικά πρωταθλήματα να γίνουν με 14 ομάδες.
Αυτή τη στιγμή στις θέσεις 11-12 βρίσκονται οι Ηρακλής, ΑΟ Τρίκαλα και στις 13-14 οι Ηρόδοτος, Αιγινιακός. Ωστόσο, η επικύρωση για τις θέσεις 11-16 δεν έγινε για να μην υπάρξει οποιοδήποτε κώλυμα στην περπίπτωση που η Ε.Ε. της ΕΠΟ υιοθετήσει την πρόταση της λίγκας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE:
«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE στη συνεδρίαση του της Τετάρτης 15/5/2019, ομόφωνα προτείνει:
Σε περίπτωση που η ΕΠΟ, μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, αναπροσαρμόσει τον αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν στη SUPER LEAGUE 2 από 12 σε 14, θεωρούμε δίκαιο και εύλογο ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων να συμπληρωθεί από τις ομάδες της FOOTBALL LEAGUE που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση και στη νεοσυσταθείσα FOOTBALL LEAGUE τη νέα αγωνιστική περίοδο να μετάσχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 13η και 14η θέση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά την οριστική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα».

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας σχετικά με την επικύρωση των θέσεων 1-10

Η Football League εξέδωσε ανακοίνωση για τη συνεδρίαση της Τετάρτης (15/05) και τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας από τις θέσεις 1-10. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League με απόφασή του στη συνεδρίαση της Τετάρτης 15 Μαΐου, προχώρησε σε μερική επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 έως και τη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ καταλαμβάνει την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και προβιβάζεται στη Super League 1.

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ καταλαμβάνει τη 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος Football League 2018-2019. Εκκρεμεί η διεξαγωγή αγώνων κατάταξης μεταξύ της ΠΑΕ Α.Ο Πλατανιάς και της ΠΑΕ που κατέλαβε τη 13η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Super League αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019. Θα διεξαχθούν δύο αγώνες (έκαστος στην έδρα κάθε ομάδος ). Η ομάδα με τα καλύτερα αποτελέσματα, θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Super League 1 αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, ο δε ηττημένος στο Πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.

Σύμφωνα με το άρθρο 8 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 , οι κάτωθι ΠΑΕ κατέλαβαν την 3η έως και την 10η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE και ως εκ τούτου την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE 2».

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης