Και τώρα τρέχουν για τις προσφυγές στον ΑΟΤ!

Η κατάσταση ήταν γνωστή εδώ και καιρό. Αρκετοί απο τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα δέχτηκαν να “ψαλιδίσουν” τις απαιτήσεις τους αλλά η διοίκηση του ΑΟΤ δεν ήταν συνεπής στην αποπληρωμή των “κουρεμένων” οφειλών απέναντι τους. Έτσι οι παίκτες προσέφυγαν στην αρμόδια επιτροπή που την Δευτέρα στις 15 Ιουλίου θα εκδικάσει τις υποθέσεις τους. Σε αυτήν την περίπτωση η ομάδα θα κληθεί να πληρώσει το σύνολο του ποσού που αναφέρεται στα συμβόλαια και όχι τις “ψαλιδισμένες” απαιτήσεις και για τον λόγο αυτό κινούνται προς την εξεύρεση λύσης την τελευταία στιγμή.

Οι επτά παίκτες που προσέφυγαν είναι Ταϊρης, Θεολόγης, Τσιάρας, Πάνου, Κούλπας, Συμελίδης και Αντρονικ.

 

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης