“Κλείνει” Ζαρόπουλο ο ΑΟΤ

Ο Μιχάλης Ζαρόπουλος είναι ένα βήμα απο το να φορέσει την φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα καθώς έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας μετά την αποχώρηση του κ. Θώμου απο την διοίκηση των Μετεώρων αλλά και το αβέβαιο μέλλον της ομάδας της Καλαμπάκας είναι έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον.

Πέρυσι, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ήταν εκ των κορυφαίων παικτών των Μετεώρων και σε μερικά ματς έμοιαζε απροσπέλαστος.

Ο Ζαρόπουλος να θυμίσουμε ότι για αρκετά χρόνια αγωνιζόταν στην Skoda Ξάνθης ενώ συνέχισε σε Καλαμάτα και Απόλλων Σμύρνης.

Η μεταγραφή του θα ικανοποιήσει και το κοινό αίσθημα που ζητά να στελεχωθεί η ομάδα μεόσο το δυνατόν περισσότερους Τρικαλινούς παίκτες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 14 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης