Κυριακή 24/2 ΑΟΧ Κισσαμικός-ΑΟΤ / Σάββατο 2/3 ΑΟΤ-Εργοτέλης / Τετάρτη 6/3 ΑΟΤ-Σπάρτη

 Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα αγώνων και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις για την 18η , 19η, 20η, αγωνιστικές στην φουτμπολ λιγκ. Ο Α Ο Τρίκαλα θα παίξει ημέρες Κυριακή, Σάββατο και Τετάρτη αντίστοιχα. Αναλυτικά: 18η Αγωνιστική  Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 15.00 Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3) Εργοτέλης – Σπάρτη Κυριακή 24 Φεβρουαρίου-15.00 ΑΟΧ Κισσαμικός – Α.Ο. Τρίκαλα   Αιγινιακός – […]

Διαβάστε το άρθρο Κυριακή 24/2 ΑΟΧ Κισσαμικός-ΑΟΤ / Σάββατο 2/3 ΑΟΤ-Εργοτέλης / Τετάρτη 6/3 ΑΟΤ-Σπάρτη στο Trikalasportiva | Αθλητικά των Τρικαλών |.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα TrikalaSportiva και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης