Μετράει απώλειες και πάλι ο Κόστιτς – Υποχρεώσεις με την εθνικη Κένυας ο Γουερέ

Με… απώλειες θα καταρτίσει την αποστολή του για το σαββατιάτικο ματς του ΑΟ Τρίκαλα κόντρα στον Πλατανιά ο Μίλος Κόστιτς.
Ο Σλοβένος κόουτς θα έχει τον Δημήτρη Καπό στην διάθεση του αλλά από το μέτωπο των τραυματιών τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Εκείνος που δείχνει σχεδόν 100% έτοιμος είναι ο Ιμπάν Ράντι.
Ο ακραίος χαφ έβγαλε κανονικά την προπόνηση και λογικά θα είναι στην αποστολή αλλά ίσως ο προπονητής του να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.
Αντίθετα, ατομικός πρόγραμμα ακολούθησαν οι Συμελίδης, Γκουγκούδης και Ζακουανι.

Δεν παίζει με Ηρόδοτο ο Γουερέ
Μια απώλεια για το ματς με τον Ηρόδοτο θα είναι για τον ΑΟ Τρίκαλα ο Πολ Γουερέ. Ο Κενυάτης παίκτης έχει υποχρεώσεις με την εθνικη του ομάδα οπότε και θα απουσιάσει από το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Goaltrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης