Μια ανάσα από τον ΑΟ Τρίκαλα οι Οικονομόπουλος και Γιαννίτσης

Ήταν δεδομένη η θέληση του Περικλή Αμανατίδη να κτίσει έναν έμπειρο άξονα στη νέα ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα και… ο σχεδιασμός μέχρι στιγμής προχώρα.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο ακόμη έμπειροι παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να φορέσουν τα «κυανέρυθρα» και αυτοί είναι οι Μπάμπης Οικονομόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης.
Ο Οικονομόπουλος πέρυσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και είχε φανέλα βασικού. Είναι αμυντικό χαφ (1.84, 28 ετών) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Αρη, τα Χανιά και την Σπάρτη.
Ο Γιαννίτσης (1.83, 27 ετών) το μισό της προηγούμενης σεζόν έπαιξε στον Ηρακλή ενώ έχει περάσει στο παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα. Έχει επίσης παίξει σε Σπάρτη, Κισσαμικό και Καλλιθέα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Goaltrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης