Μπήκαν Συμελίδης, Ράντι!

Ο Μίλος Κόστιτς είδε σήμερα με ικανοποίηση τους Συμελίδη και Ράντι να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και λογικά θα τους έχει αύριο στην αποστολή για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Πλατανιά. (Σάββατο 16/03, ώρα 15.30).

Θα είναι προφανώς παρακινδυνευμένο μετά απο την αποχή που έχουν να τους εμπιστευτεί θέση στην ενδεκάδα αλλά λογικά θα τους έχει στον πάγκο και ανάλογα με την ροή του αγώνα θα τους χρησιμοποιήσει.

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση και ο Καπός ο οποίος επίσης θα είναι στην διάθεση του Σλοβένου τεχνικού.

Η λογική πάντως λέει ότι ο Κόστιτς θα ξεκινήσει με τους έντεκα που ξεκίνησε στον Βόλο κατά το δόγμα “ομάδα που πάει καλά δεν αλλάζει”. Στον Βόλο είχα αγωνιστεί με τους Ταϊρη, Πάνο, Ντόση, Ντιαλό, Γκότοβο, Τσιάρα, Τριανταφυλλάκο, Λάσκαρη, Τσιμίκα, Σμυρλή, Μαρκόφσκι αλλά ελλείψει πολλών επιλογών στον πάγκο έκανε μόνο μία αλλαγή και πέρασε μέσα μόνο τον Σισέ.

Αύριο, θα έχει πιο “γεμάτο” και πιο ποιοτικό πάγκο.

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Μίλος Κόστιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή. Όλη η ομάδα θα πάει για φαγητό νωρίς και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η 18αδα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης