Οι 12 σίγουρες ομάδες της Football League 2019-20

Έπεσε σήμερα η αυλαία των μπαράζ. Η Καλαμάτα μπορεί να κέρδισε με 2-1 τον Διαγόρα Ρόδου όμως το εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι (1-0 είχαν νικήσει στην έδρα τους) τους έδωσε την άνοδο. Έτσι οι 12 σίγουρες ομάδες της Football League για την περίοδο 2019-20 είναι:
Αιγάλεω
Ασπρόπυργος
Βέροια
Διαγόρας Ρόδου
Θεσπρωτός
Ιάλυσος
Ιωνικός
Καβάλα
Κρόνος Αργυράδων
Ολυμπιακός Βόλου
ΟΦ Ιεράπετρας
Τρίγλια

Τι γίνεται με τις δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την fl της νέας περιόδου; Αν η SL2 διεξαχθεί με 14 ομάδες τότε
ΑΟ Τρίκαλα & Ηρακλής θα αγωνιστούν στην 2η επαγγελματική κατηγορία και οι ομάδες του Ηρόδοτου και του Αιγινιακού θα αγωνιστούν στη νέα FL.
Σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν ανάψει το “πράσινο φως” για 14 ομάδες στην SL2 και η συγκεκριμένη κατηγορία θα διεξαχθεί με 12 τότε ο ΑΟΤ και ο Ηρακλής θα τοποθετηθούν στην FL με τον Ηρόδοτο και τον Αιγινιακό να υποβιβάζονται δύο κατηγορίες.

Super League 2 (11/12)
ΑΕ Καραϊσκάκης
ΑΟΧ/Κισσαμικός
Απόλλων Λάρισας
Απόλλων Πόντου
Απόλλων Σμύρνης
Δόξα Δράμας
Εργοτέλης
Κέρκυρα
Λεβαδειακός
Παναχαϊκή
ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 16 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Goaltrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης