Ο Ράντι έκανε προσφυγή κατά του ΑΟΤ!

Άρχισαν τα όργανα! Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή κατά της διοίκησης του ΑΟΤ, έτσι τα όσα… παπαγαλίζουν ορισμένοι για μια ομάδα που «δεν χρωστά» φαίνεται πως δεν είναι και τόσο αληθινά.
Νομικά σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα κινήθηκε ο Ίμπαν Ράντι. Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μέσος κατέθεσε προσφυγή και όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, αυτή έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τη Δευτέρα (20/05). Εκτός αυτού προσφυγές σε βάρος του Αήττητου Σπάτων κατέθεσαν οι Νίκος Καλτσάς, Ανδρέας Ηρακλής, Παναγιώτης Σπυρόπουλος και ο Χρήστος Γκιάτας κατά της Σπάρτης.
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η προσφυγή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου κατά της Παναχαϊκής.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 17 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης