Προσφυγή εναντίον ΑΟΤ ο Ράντι

Ο Ράντι, με την μηδαμινή συμμετοχή στον ΑΟΤ φέτος, δεν φεύγει με τις καλύτερες των προϋποθέσεων απο τα Τρίκαλα. Δεν δέχτηκε την συμφωνία για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων που του πρότεινε η ΠΑΕ και κατέθεσε προσφυγή η οποία και θα συζητηθεί την Δευτέρα 20 Μαϊου. Η εξέλιξη αυτή ήταν γνωστή στον ΑΟΤ και σταμάτησε με τον τρόπο αυτό και η όποια σκέψη υπήρχε για συνεργασία με τον διεθνή απο την Ισημερινή Γουινέα και την νέα σεζόν.

 

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 17 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης