Σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΔ Τρικάλων

Μια πανέμορφη βραδιά απήλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου όσοι παραβρέθηκαν στον Πολυχώρο Θεσσαλίς όπου ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη του πίτα . Τα μέλη μας , άφησαν για λίγο τα «δρομικά τους καθήκοντα» , ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου και μαζί με φίλους γέμισαν την αίθουσα . Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο και όλοι συνέβαλαν ώστε να είναι μια αξέχαστη γιορτή σαν κι αυτές που χαρίζει ο Σύλλογός μας εδώ και χρόνια.

Η γιορτή άνοιξε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Συλλόγου Βαγγέλη Διβάνη και αμέσως μετά έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με την παρουσία δύο ιερέων . Στην συνέχεια , τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μεγάλη συμβολή που έχει ο ΣΔ Τρικάλων στην ανάπτυξη του μαζικού – λαϊκού αθλητισμού στην πόλη μας ,καθώς επίσης και στην επιτυχημένη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα Θαν. Σταμόπουλος .  Σειρά είχαν οι βραβεύσεις των μελών μας  που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε , ενώ ευχαριστήρια  πλακέτα απένειμε η οργανωτική επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Ράξας προς τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων για την στήριξη και την αναβάθμιση του συγκεκριμένου αγώνα. Ακολούθησε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και η βραδιά έκλεισε , όπως αναμενόταν , με πολύ χορό που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ . Στην κοπή της πίτας μας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας και οι αντιδήμαρχοι της πόλης μας κ. Σοφία Αλεστά  και κ. Άκης Αναστασίου.

Τέλος , το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΔ Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας δείχνοντας με την μεγάλη προσέλευσή τους την δυναμική που έχει ο Σύλλογός μας. Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη υγεία , επιτυχίες προσωπικές αλλά και συλλογικές! Ακολουθούν φωτογραφίες με πολλά χαμογέλα και κέφι!Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 11 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης