Στην Εθνική Νέων ο Αλεξανδρής της Κ19 ΑΟΤ

Ο Τάσος Αλεξανδρής από την ομάδα Νέων Κ19 του Α Ο Τρίκαλα, κλήθηκε για προπονήσεις στην Εθνική Κ19. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Γιάννης Γκούμας κάλεσε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Νέων Κ19 για προπονήσεις στην Αθήνα από 15 έως 17 Ιανουαρίου.

ΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣΑΠΟΣΤΟΛΟΣΗΡΟΔΟΤΟΣ
ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΓΑΛΟΥΠΗΣΙΩΑΝΝΗΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΑΕΚ
ΒΙΤΑΛΙΩΤΗΣΓΕΩΡΓΙΟΣΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΠΑΥΛΟΣΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΙΩΑΝΝΗΣΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΕΦΑΛΑΣΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣQPR
ΤΣΙΓΓΑΡΑΣΘΕΟΧΑΡΗΣΠΑΟΚ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣΥΜΕΩΝΠΑΟΚ
ΣΚΕΝΤΕΡΑΙΑΝΤΡΙΑΝΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΝΤΟΥΜΑΝΗΣΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣΕΥΘΥΜΙΟΣΑΕΚ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝ.Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ 
ΡΟΥΝΗΣΑΝΔΡΕΑΣΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΕΔΙΔΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣCARL ZEISS JENA
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΛΟΛΟΣΚΛΑΪΝΤΙPLYMOUTH
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣFORTUNA SITTARD
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 14 Ιανουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης