Στην επαγγελματική φουτμπολ λιγκ ο Διαγόρας από την Ερασιτεχνική Γ Εθνική

Αν και ηττήθηκε με 2-1 στην Καλαμάτα, ο Διαγόρας Ρόδου με το εκτός έδρας γκολ πήρε την άνοδο μέσα από τα μπαράζ των δεύτερων της Ερασιτεχνικής Γ Εθνικής για την επαγγελματική φουτμπολ λιγκ της νέας περιόδου. Είναι η 2η ομάδα της Ρόδου μετά τον Ιάλυσο που βγήκε πρώτος που ανεβαίνει στην επαγγελματική κατηγορία. Τον αγώνα […]

Διαβάστε το άρθρο Στην επαγγελματική φουτμπολ λιγκ ο Διαγόρας από την Ερασιτεχνική Γ Εθνική στο Trikalasportiva | Αθλητικά των Τρικαλών |.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα TrikalaSportiva και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης