Συνεχίζει και ο Ντούβλης στην Φήκη

Η διοίκηση του Π.Ο.Φήκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας της και για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον πολύπειρο Τρικαλινό μεσοεπιθετικό και αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Ντούβλη. Έναν παίχτη που έχει φάει με το κουτάλι το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα των Τρικάλων, όντας βασικός πυλώνας και οργανωτής σε ομάδες πρωταθλητισμού όλα τα χρόνια της καριέρας του. Ομάδες όπως Δήμητρα, Καστράκι, Φαρκαδόνα, Μετέωρα, Φλαμούλι και Φήκη. Πέραν αυτών να θυμίσουμε ότι έχει γράψει χιλιόμετρα και σε γήπεδα της παλαιάς ‘Δ Εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της Δήμητρας, του Καστρακίου και της Φαρκαδόνας.
Επιθυμία όλων μας, καθώς επίσης και του προπονητή ήταν να παραμείνει στην ομάδα ένας ποδοσφαιριστής με το ήθος και την εμπειρία του Χρήστου. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης