Τα … επιτεύγματα του Κόστιτς

Ο Μίλος Κόστιτς που διαδέχτηκε τον Θωμά Γράφα στον πάγκο του ΑΟΤ κοουτσάρισε σε 11 παιχνίδια τους “κυανέρυθρους”. Στα έντεκα αυτά παιχνίδια είχε απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η ομάδα επί των ημερών του σημείωσε επτά γκολ και δέχτηκε δέκα.

Ο Κόστιτς ήταν ο τέταρτος προπονητής στην σεζόν μετά τους Ντόσταντιτς, Νεμπεγλέρα (υπηρεσιακός στην Σπάρτη) και Γράφα. Ο Σίτσας που θα καθίσει στον πάγκο με τον Ηρακλη θα είναι ο έκτος και αν έρθει ο Βαζάκας για την τελευταία αγωνιστική υα ολοκληρώσουμε την σεζόν με έξι προπονητές!!!

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης