“Τελειώνει” με τις προσφυγές πριν εκδικαστούν ο Αιβάζογλου

Μπορεί για την ερχόμενη Δευτέρα να έχει οριστεί η εκδίκαση επτά προσφύγων που κατατέθηκαν σε βάρος του ΑΟ Τρίκαλα ωστόσο κατά πως φαίνεται οι υποθεσεις δεν θα εκδικαστούν καθώς ο Ηλίας Αιβάζογλου αναμένεται να δώσει την λύση στις επόμενες ώρες. Δηλαδή να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει ανοικτές υποχρεώσεις και το θέμα να λάβει τέλος πριν πάρει διαστάσεις. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως η ΠΑΕ Τρίκαλα είναι από τους συλλόγους που έχουν πάρει άδεια ακόμη και για την s2 ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ορισμένες από τις προσφυγές έγιναν καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές βρεθηκαν εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Goaltrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης