Το νέο ΔΣ του Άρη Αγίας Μονής

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Άρη Αγίας Μονής και έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπελόϊας Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Α΄: Κουτσιβέτας Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Β΄: Μπουτσιμέας Κων/νος
Γεν.Γραμματέας: Λάζος Ηλίας
Ταμίας: Παπαδήμας Κων/νος
Γεν.Αρχηγοί: Κατσιμάνης Νεκτάριος, Μπελόϊας Αθανάσιος
Ειδ.Γραμματείς: Φασούλας Γρηγόριος, Κωσταρέλος Γεώργιος
Έφορος υλικού: Λάλος Αλέξης
Τμήμα Δημ.Σχέσεων: Καρατάσιος Αθανάσιος, Χλέκος Βασίλειος
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Κόγιας Λάμπρος, Αντωνίου Γεώργιος, Δημητρίου Ιουλία

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaola.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης