Τeam manager στους Ίκαρους ο Μαϊμάνης

Αναλαμβάνει καίριο πόστο στους Ικάρους ο παλιός παίκτης του Δαναού και του ΓΣ Λάρισας

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως το νευραλγικό πόστο του τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Γιούλης Μαϊμάνης.
Η πορεία του κ. Μαϊμάνη στον χώρο του αθλητισμού είναι πολυετής και γεμάτη διακρίσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ του τρικαλινού μπάσκετ έχοντας μάλιστα και πολλές διακρίσεις σαν γυμναστής στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα.
Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1979 στην ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων σε ηλικία 11 χρονών. Στην τρικαλινή ομάδα αγωνίστηκε για 5 χρόνια και ήταν 3ος σκόρερ της Β’ Εθνική σε ηλικία μόλις 15 ετών.
Ακολούθησε μια τετραετία στον Δαναό Τρικάλων ενώ με το 4ο Λύκειο Τρικάλων στέφθηκε πρωταθλητής και 1ος σκόρερ στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΓΣ Λάρισας κάνοντας μεγάλη καριέρα στην γειτονική πόλη καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα τόσο στην Β’ όσο και στην Α2 Εθνική. Ακολούθησε η επιστροφή στον Δαναό ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΑΕΤ, τους Πελασγούς Καλυβίων και τους Ικάρους Τρικάλων. Έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ενόπλων καθώς και των “μικρών” εθνικών ομάδων.
Όταν κρέμασε τα παπούτσια του… ανέλαβε γυμναστής για δεκα χρόνια στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα συμμετέχοντας στις ανόδους σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Από μια σεζόν ήταν γυμναστής στους Λύκους Πινδαίων στον Αχιλλέα Μπάρας και στην ΑΕΤ ενώ ήταν μέλος και της Ακαδημίας Ζόραν.
Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων εύχεται στον Γιούλη Μαϊμάνη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 12 Ιουνίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης