Χωρίς Γουερέ στην Κρήτη

Χωρίς τον Πολ Γουερέ συνεχίζεται η προετοιμασία των Τρικάλων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο καθώς ο έγχρωμος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στο Ναϊρόμπι όπου και συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας της Κένυας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Γκάνα. Το παιχνίδι θα γίνει στην Άκρα της Γκάνας και είναι στο πλαίσιο των προκριματικών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είναι μάλιστα το ντέρμπι του 6ου ομίλου καθώς η Κένυα είναι στην πρώτη θέση και η Γκάνα στην δεύτερη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο Γουερέ θα λείψει σίγουρα απο το παιχνίδι του Σαββάτου και θα είναι πίσω οριακά για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Κέρκυρεα.

Κατά τα άλλα Ράντι, Συμελίδης, Καπός, Γκουγκούδης προπονούνται κανονικά ενώ απο σήμερα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και ο Ζακουανί μετά απο καιρό. Λογικά κάποιοι εκ των παραπάνω θα είναι στην αποστολή για την Κρήτη ώστε να έχει περισσότερες επιλογές ο Μίλος Κόστιτς.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 19 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Sportrikala και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης