5 Ασημένια για την Ακαδημία Χορού Τέρψις

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου η Ακαδημία Χορού Τέρψις ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, λόγω της συμμετοχής Αθλητών και Αγωνιστικών Ομάδων Latin, Salsa και Oriental στο TDF που συνδιοργανώθηκε από τη σχολή χορού All Star Dance και από τον Ελληνικό Οργανισμό Διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων και Εκδηλώσεων ΔΕΘ-HELEXPO. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, αποδίδοντας τις χορογραφίες με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ακρίβεια και συνέπεια, ξεσηκώνοντας τους θεατές φτάνοντας μάλιστα σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 • 2η θέση για τηνομάδαOrientalPowder Puffsστην κατηγορίαOriental Juvenile.

Χορηγός της ομάδας Καρακικές Shopping Center.2η θέση για την ομάδαOriental “Star Rubies” στην κατηγορία Oriental Youth.

Χορηγός της ομάδας Καρακικές Shopping Center.

 • 2η θέση για την ομάδαSalsaPixiesστην κατηγορίαSalsa Ladies Group Junior.

Χορηγός της ομάδας Νάρκισσος Καφέ / Ζαχαροπλαστείο.

 • 7η θέση για την ομάδα Latin “Buttercups” στην κατηγορία All Ladies Show Latin Juvenile I.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 • 2η θέση για την Πελεκάνη Έρικα στην κατηγορίαFusion Oriental Solo (on stage).
 • 2η θέση για την Πελεκάνη Έρικα στην κατηγορίαOriental Folklor Kids (solo on stage).
 • 4η θέση για την Βότανου Έλενα στην κατηγορίαSolo Oriental Juvenile.
 • 5η θέση για την Ζαρογιάννη Ειρήνη στην κατηγορίαSolo Oriental Adults.

5η θέση για την Παιδαράκη Μαίρη στην κατηγορίαSolo Oriental

 • 6η θέση για την Μπάρδα Νεφέλη στην κατηγορίαSolo Oriental Youth.
 • Ημιτελικά για την Πελεκάνη Έρικα στην κατηγορίαSolo Oriental Junior.
 • Ημιτελικά για την Παπαγιάννη Παναγιώτα στην κατηγορίαSolo Oriental Junior.
 • Ημιτελικά για την Πελεκάνη Μελίνα στην κατηγορίαSolo Oriental Juvenile.

Πρωτεργάτες αυτών των επιτυχιών, εκτός από τα παιδιά, είναι οι εξαιρετικοί καθηγητές τους, Κόκκαλη Σταυρούλα, προπονήτρια Oriental και Μιχάλης Κυρτσόπουλος, προπονητής Latin & Salsa.

Πολλά Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και τις επιτυχίες των Ομάδων και των Αθλητριών από όλο το διδακτικό προσωπικό της Ακαδημίας. Για ακόμα μια φορά μας κάνατε όλους περήφανους και αποδείξαμε πως με μεθοδική δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνετε μπορείτε να κατακτήσετε την κορυφή. Το μέλλον σας ανήκει.

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, για ακόμη μία φορά, τους γονείς για τη στήριξη και τη βοήθειά τους και ευχόμαστε να χαρείτε ακόμα περισσότερες επιτυχίες τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

 • τους χορηγούς των Ομάδων, Καφετέρια/Ζαχαροπλαστείο Νάρκισσος και Καρακικές Shopping Center,
 • το κατάστημα Baila Είδη Χορού για την επιμέλεια της ένδυσης των παιδιών.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 15 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikkipress.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: