Mεγάλη ποδηλατική διοργάνωση στην Καλαμπάκα

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 η «Cycling Hellas», ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Μετεώρων συνδιοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά τον Ποδηλατικό αγώνα MTB με Πανελλήνια συμμετοχή με την επωνυμία “ 4th Meteora MTB race 2018- Βασίλης Ευσταθίου” στην γραφική περιοχή των Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Αθλητή και Φίλου Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Την Κυριακή 21 Απριλίου: Η εκκίνηση δίνεται από την Κεντρική Πλατεία Καστρακίου και οι ποδηλάτες ακολουθούν 2 διαδρομές την Short race – μικρή διαδρομή 17 χιλ και Full race – την μεγάλη διαδρομή 32 χιλιομέτρων. Μετά από συνεχή πέρασμα μονοπατιών γύρω από τα Ιερά βράχια των Μετεώρων η διαδρομή ολοκληρώνεται στο αρχικό σημείο. Ο αγώνας σε ποσοστό μεγαλύτερο από 80% διεξάγεται σε τεχνικά μονοπάτια, αλλά περιλαμβάνει χωμάτινο και οδοστρωμένο τεραίν. Στον αγώνα συμμετέχουν ΟΡΕΝ αθλητές σε πολλές κατηγορίες από 15 ετών και άνω καθώς και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Οι διοργανωτές έχουν ολοκληρώσει έγκαιρα όλες τις προετοιμασίες του αγώνα, προκειμένου να πετύχουν μια άψογη ποδηλατική εκδήλωση, ακόμα καλύτερη από τις  προηγούμενες που άφησε όλους με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους 450 αθλητές και φίλοι της ορεινής ποδηλασίας από όλη την Ελλάδα. Αθλήτές,συνοδοί, παράγοντες φίλοι του αθλήματος αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή.

Οι εμπνευστές,  εργατικοί, εθελοντές ,φίλοι του αθλήματος και κάτοικοι της Καλαμπάκας  ο Λαγούδης  Παναγιώτης και ο Μπαταλογιάννης Χρήστος που έχουν επιμεληθεί τις διαδρομές κ τα τεχνικά θέματα της διοργάνωσης δηλώνουν επίσης ότι από την πλευρά τους όλα είναι πανέτοιμα για την υποδοχή των αθλητών!

Η Καλαμπάκα, το Καστράκι , η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενότητα Τρικάλων, η Μητρόπολη και  ο Δήμος Μετεώρων βρίσκονται στο προσκήνιο της υποδοχής και της φιλοξενίας των αθλητών! Ευχαριστούμε θερμά τους Τοπικούς άρχοντες και φορείς για την πολύτιμη υποστήριξη και άψογη συνεργασία!

Με μεγάλη  χαρά σας υποδεχόμαστε όλους που θα παραβρεθούν και επιθυμούμε να προσφέρουμε σε όλους αθλητές, παράγοντες, φίλους της ορεινής ποδηλασίας, μια ευχάριστη ποδηλατική εμπειρία και αξέχαστες στιγμές στον ιερό τόπο των Μετεώρων!

Η διοργάνωση των αγώνων εμπνεύστηκε και στηρίζεται από έμπειρους αθλητές και διοργανωτές του χώρου που έχουν άμεση σχέση με τον αθλητισμό και τη φύση.

Η “Cyclinghellas.gr” – Οργάνωση και παραγωγή αθλητικών event και εκδρομών- έχει αναλάβει την υποστήριξη και το συντονισμό όλης της αθλητικής εκδήλωσης.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 18 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikkipress.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: