Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με… εσωτερική αγορά

To Ergon House, το «νέο παιδί» των αδελφών Θωμά και Γιώργου Δούζη άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Μητροπόλεως 23, στον χώρο όπου μέχρι και πριν από δύο χρόνια φιλοξενούνταν το Ινστιτούτο Θερβάντες. Πρόκειται για την πρώτη αγορά τροφίμων που παντρεύεται με χώρους εστίασης αλλά και ένα ξενοδοχείο προσανατολισμένο στους foodies.

To ξενοδοχείο, το οποίο έχει ξεκινήσει δοκιμαστικά την λειτουργία του και αναμένεται να ανοίξει επίσημα τις πόρτες τους στις αρχές Μαρτίου, διαθέτει 38 δωμάτια σε 4 ορόφους. Σε δύο από τους ορόφους υπάρχουν κοινόχρηστες κουζίνες όπου είτε οι φιλοξενούμενοι του Ergon House είτε όποιος «έχει κλείσει» τον χώρο θα μπορεί να μαγειρεύσει, μόνος του ή με την συμβολή ενός σεφ, τρόφιμα που έχει αγοράσει από την Αγορά του Ergon που φιλοξενείται στο ισόγειο.Στην Αγορά φιλοξενούνται πάνω από 3.000 κωδικοί τόσο από τυποποιημένα τρόφιμα, ποτά και αναψυκτικά κυρίως ελληνικής προέλευσης όπως και είδη ντελικατέσεν καθώς και αναμνηστικά και είδη κουζίνας. Ιδιαίτερα ανεπτυγμένο είναι το τμήμα φρέσκων (κρέατα, ψάρια, μαναβική) καθώς οι πάγκοι κοπής με μεγάλη ποικιλία από αλλαντικά και τυριά.

Διαβάστε το άρθρο Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με… εσωτερική αγορά στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 21 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: