Ανηφορίζει για την ταβέρνα του «Παναγιώτη» στο Περτούλι ο Κ.Νέζος

Ο δημοφιλής παρουσιαστής που τα τελευταία χρόνια έχει μια πυκνή παρουσία στα Τρίκαλα και σχεδόν συμμετέχει στα δρώμενα της πόλης επανέρχεται και πάλι .Μετά το πέρασμα από το Μύλο των Ξωτικών, ο Αθηναίος δημοσιογράφος αναμένεται να ανηφορίσει για το Περτούλι όπου ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο πρότζεκτ το οποίο περιλαμβάνει μαγειρική μέσα από το νέο του, βιβλίο «Μαγειρεύοντας|  . Οι γαστρονομικές του περιπλανήσεις σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν από την φημισμένη «Ταβέρνα του Παναγιώτη» όπου οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό ήδη ετοιμάζονται για την παρουσίαση παραδοσιακών γαστρονομικών εδεσμάτων με νέα πιάτα και συνταγές.Στο μενού  θα περιλαμβάνονται μαγειρευτά με κυνήγια αλλά και με κρέατα της περιοχής .

Για τους ιθύνοντες της ταβέρνας η παρουσίαση μέσω τηλεοπτικής εκπομπής δεν είναι άγνωστη για αυτούς καθώς πριν από αρκετά χρόνια η Άννα Δρούζα είχε κάνει ένα εξαιρετικό αφιέρωμα για την περιοχή και τις γαστρονομικές απολαύσεις παρουσιάζοντας συνταγές από το επιτελείο του Παναγιώτη Καραμπούλα με την σύζυγό του Ελένη Αναστασοπούλου .Τώρα την σκυτάλη αναμένεται να πάρουν τα δυο τους, παιδιά, ο Βασίλης και η Αλέκα τα οποία εκφράζουν την δεύτερη γενιά  και ακολουθούν κατά γράμμα τα πατήματα των γονιών τους βάζοντας τις δικές τους πινελιές και ανεβάζοντας και άλλο το πρεστίζ της ταβέρνας με τις ξεχωριστές γεύσεις…και παραχωρώντας συνεντεύξεις ως εστιάτορες ακόμα και στα Γυρίσματα .

..

Διαβάστε το άρθρο Ανηφορίζει για την ταβέρνα του «Παναγιώτη» στο Περτούλι ο Κ.Νέζος στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 23 Ιανουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης