Δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα

Οι άνθρωποι του Las Ramblas της Λάρισας θα μπορούσαν να επαναπαυτούν στον τίτλο των πρωτεργατών του specialty coffee και να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τα πλήθη που συρρέουν για πρωινό και brunch, που κι αυτά τα έκαναν αγαπημένη συνήθεια στη νεολαία της πόλης. Το καινούργιο τους project, το Las Ramblas Patisserie, που στεγάζεται στον ολόλευκο χώρο της οδού Βόλου 4, με το high-end εργαστήριο, εκφράζει με τη φιλοσοφία τους να δημιουργούν οι ίδιοι το προϊόν τους (όπως κάνουν με τον καφέ) και φέρνει τη δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα.

img_5821.jpg

Οι δύο pastry chefs, Αντώνης και Βασίλης Κορδελάς, δουλεύουν με γαλλικό αγελαδινό βούτυρο και σοκολάτες Callebaut, για να δημιουργήσουν φινετσάτα και εξαιρετικά φωτογενή γλυκά. Στα οπωσδήποτε, η Rain Forest με λεπτεπίλεπτες στρώσεις μους λευκής σοκολάτας, κόκκινου βατόμουρου, μάνγκο, φιστικιού Αιγίνης και λάιμ, η The Chocolate με ισορροπημένο συνδυασμό τριών ειδών σοκολάτας, το εκλέρ με raspberry και φιστίκι Αιγίνης και τα υποδειγματικά κρουασάν. Τα γλυκά τους θα τα βρείτε επίσης στο κεντρικό κατάστημα της Απόλλωνος 8, στο The Lab (Καλλιθέας 1) και με τηλεφώνημα στο 2410579080.

Κείμενο: Νίκος Βουλαλάς

Πηγή: Eatme 

Διαβάστε το άρθρο Δημιουργική ζαχαροπλαστική στη Λάρισα στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 2 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: