Είναι μόνο για τέσσερις, σερβίρονται 17 διαφορετικά πιάτα και κοστίζει 125 δολάρια.

Κάποιοι πάνε δύο-δύο, άλλοι τετράδα, άλλοι ακόμη και μόνοι τους γιατί θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία. Οι New York Times μπήκαν στο νέο entry του φαγητού στη Νέα Υόρκη που έχει γίνει must. Image result for hotel 3232 sushiImage result for hotel 3232 sushi

Είναι το κρυφό σούσι μπαρ που φτιάχτηκε σε ένα μικρό δωμάτιο στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου Hotel 3232. Το Sushi by Bou Suite 1001, είναι το νέο project του σεφ David Bouhadana και άνοιξε τον Δεκέμβριο. Image result for hotel 3232 sushi

Κάποιοι που είχαν την ευκαιρία να το επισκεφθούν, ήξεραν τι τους περιμένει. Άλλοι πάλι όχι. Ένα ζευγάρι το επισκέφθηκε για την επέτειο του γάμου τους. Ήταν δώρο έκπληξη του συζύγου προς την σύζυγο. Και ενώ ανέβαιναν με το ασανσέρ στον 10ο όροφο, εκείνη φοβόταν ότι την πήγαινε σε ένα σεξ – πάρτι. Τελικά βρέθηκε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, χωρίς κρεβάτι, αλλά με ένα πάγκο όπου οι πελάτες απολαμβάνουν τις δημιουργίες του σεφ.

Ο σεφ Bouhadana, με τη βοήθεια των επενδυτών Michael Sinensky και Erika London, κατάφεραν να κάνουν αυτή τη συνεργασία με το ξενοδοχείο της 32ης Λεωφόρου ώστε να μετατρέψει ένα από τα δωμάτιά του σε ένα prive σούσι μπαρ. Ο σεφ είναι εκεί κάθε βράδυ, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, μιλάει με τους πελάτες και τους ενθαρρύνει να πιουν απεριόριστο σάκε μαζί με τις δημιουργίες του. Το κάθε γεύμα περιλαμβάνει 17 διαφορετικά πιάτα, κρατά περίπου μια ώρα και στοιχίζει 125 δολάρια -τιμή σχετικά φθηνή για τη Νέα Υόρκη.

Ήδη είναι κλεισμένο όλο τον Φεβρουάριο

Διαβάστε το άρθρο Είναι μόνο για τέσσερις, σερβίρονται 17 διαφορετικά πιάτα και κοστίζει 125 δολάρια. στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 26 Ιανουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: