Η γιορτή του μπέργκερ για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Το «Burger Fest» είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο στο μπέργκερ, που έγινε ήδη θεσμός στην Αθήνα, όπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2016, ενώ φέτος έρχεται για δεύτερη χρονιά και στη Θεσσαλονίκη» όπως σημείωσε ένας εκ των διοργανωτών, ο Φώτης Λιάπης.

Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, η καρδιά του «Burger Fest» χτυπά μέσα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Η γιορτή αρχίζει στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα. Το Σάββατο και την Κυριακή αρχίζει στις 13.00 και ολοκληρώνεται επίσης τα μεσάνυχτα.

«Δεν είναι μόνο οι γεύσεις και οι επιλογές στο φαγητό που θα έχει τη δυνατότητα να χαρεί ο επισκέπτης» επισημαίνει ο κ.Λιάπης για να προσθέσει: «Συμμετέχουν περισσότερα από 12 μπεργκεράδικα και pop up καταστήματα με επιλογές για χορτοφάγους και για άτομα που αποφεύγουν τη γλουτένη ενώ παράλληλα θα υπάρχουν διάφορες δράσεις και μουσικές εκδηλώσεις. Την πρώτη μέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τον αγαπημένο Joey, τη δεύτερη τους δυναμικούς My Excuse και Vanilla The Band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Dub Pistols και 63 High».

«Η Θεσσαλονίκη είναι μια τίμια πόλη στο φαγητό και με απαιτητικό κοινό», αναφέρει ο Λευτέρης Γκιζέτης επιχειρηματίας από τη Ρόδο που μόλις πριν από οκτώ μήνες αποφάσισε να επενδύσει και στη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας κατάστημα με burgers στο κέντρο της πόλης. Όπως δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο burger festival καθώς μαζί του συμμετέχουν «δέκα από τα καλύτερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης», όπως επισημαίνει. «Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με εξαιρετικό φαγητό και value for money. Μπορείς να βρεις τα πάντα και σε υψηλή ποιότητα. Είναι μια πόλη με εξαιρετική γαστρονομία αλλά και σημαντική τουριστική ανάπτυξη», προσθέτει.

Στο burger fest μπορεί κάποιος να συμμετάσχει πληρώνοντας 5 ευρώ είσοδο, στην οποία περιλαμβάνεται μια μπύρα για τους ενήλικες και ένα αναψυκτικό για τους μικρότερους. Τα παιδιά μέχρι εννέα ετών μπαίνουν δωρεάν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Διαβάστε το άρθρο Η γιορτή του μπέργκερ για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 31 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: