Μια γιαγιά στη Σερβία αποκτά εκατομμύρια θαυμαστές μαγειρεύοντας online

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στη Σερβία μια γιαγιά μαγείρισσα που κερδίζει εκατομμύρια, κάνοντας upload βίντεο με τις συνταγές της στο διαδίκτυο.

Η 69χρονη σεφ έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές που την παρακολουθούν να ποστάρει online ό,τι μαγειρεύει, προκειμένου να πάρουν ιδέες και ταυτόχρονα να μάθουν τα μυστικά της κουζίνας.

ASSOCIATED PRESS

Το κανάλι της Γιέλενα Πέτροβιτς, γνωστής και ως «γιαγιά Γιέλα», έχει περισσότερα από 50 εκατομμύρια views και πάνω από 150.000 συνδρομητές, που επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα της, αναζητώντας τις νέες συνταγές της με σπιτικό φαγητό.

ASSOCIATED PRESS

Η 69χρονη έχει στο πλευρό της τον άνδρα της, Μίλαν, που βρίσκεται πίσω από την κάμερα και την βοηθάει με τα ψώνια για την εκτέλεση των συνταγών.

ASSOCIATED PRESS

H «γιαγιά Γιέλα» έχει γίνει διάσημη μέσα από τα βιντεάκια της. Ξεκίνησε να τα ανεβάζει στο youtube πριν από μια 10ετία, χωρίς να έχει την παραμικρή γνώση γύρω από το διαδίκτυο.

«Δεν ήξερα ούτε πως να χρησιμοποιώ το ποντίκι του υπολογιστή» παραδέχεται η ίδια, όμως έμαθε πολλά ψάχνοντας στο Google.

Διαβάστε το άρθρο Μια γιαγιά στη Σερβία αποκτά εκατομμύρια θαυμαστές μαγειρεύοντας online στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 5 Μαρτίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: