Το πιο αφράτο τσουρέκι, που μένει φρέσκο για μέρες στο Χωριάτικο Ψωμί!

 

Δεν θα μπορούσα να μη γράψω δυο λόγια  για το υπέρτατο τσουρέκι όλων των εποχών! Το πιο τρυφερό, αφράτο, γευστικό, με γέμιση ή σκέτο, με ίνες, που παραμένει φρέσκο όπως την πρώτη μέρα ακόμη και 5 μέρες μετά! Και είναι τόσο εύκολο όταν το βρίσκεις στο Χωριάτικο Ψωμί και ξενοιάζεις.

Η συνταγή που ανήκει στην οικογένεια Τσαούση, έχει μια όμορφη ιστορία και αυτό συνεχίζεται από γενιά σε γενιά. Και για το πασχαλινό τραπέζι αλλά και για τη νονά σε συσκευασίες που θα σας καταπλήξουν και γεύσεις…σοκολάτα, κάστανο, βανίλια, αγριοκέρασο… Και ορίστε! Με αυτό τον τρόπο βρήκατε το ωραιότερο τσουρέκι! Καλό Πάσχα 

Διαβάστε το άρθρο Το πιο αφράτο τσουρέκι, που μένει φρέσκο για μέρες στο Χωριάτικο Ψωμί! στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 19 Απριλίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: