Τώρα μπορείς να δειπνήσεις με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία!

Ω, ναι, είναι γεγονός! Ο ανακηρυγμένος δύο φορές ως πιο σέξι άνδρας στον κόσμο, Τζορτζ Κλούνεϊ, σας δίνει την ευκαιρία να δειπνήσετε μαζί του στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Σαφώς, δεν πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από το ημίφως των κεριών, αλλά για μία προσπάθεια που κάνει μαζί με τη σύζυγό του, Αμάλ, ώστε να ενισχυθεί το έργο του Ιδρύματος Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα… διπλό ραντεβού που θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας. Ο τρόπος για να μπείτε στην κλήρωση είναι απλός: αρκεί να δωρίσετε χρήματα και έπειτα η (θεά) τύχη ίσως και να είναι μαζί σας. Το παρακάτω βίντεο είναι το χιουμοριστικό βίντεο – κάλεσμα του ηθοποιού για να λάβετε μέρος στη διαδικασία. Για άλλη μία φορά, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αυτοσαρκάζεται και καταφέρνει να τραβήξει την προσοχή μας:

Διαβάστε το άρθρο Τώρα μπορείς να δειπνήσεις με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία! στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 31 Μαΐου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: