4η Εθελοντική Γιορτή Οσπρίων Καλαμπάκας / Συλλογική Κουζίνα

Την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 13:00 στην Ταβέρνα Δίας θα πραγματοποιηθεί η 4η εθελοντική γιορτή οσπρίων !!!

Ήρθε η ώρα να οργανωθούμε σε παρέες, να βρούμε παραδοσιακές και πρωτότυπες σύγχρονες συνταγές, να μαζευτούμε στα σπίτια και να μαγειρέψουμε για να γεμίσουμε το φετινό μας τραπέζι με κάθε λογής οσπριονοστιμιές !!!

Η γιορτινή συνάντηση έχει την μορφή συλλογικής κουζίνας, δηλαδή ΌΛΟΙ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ετοιμάσουν και να προσφέρουν στο μεγάλο τραπέζι από ένα φαγητό που να έχει σαν κύριο συστατικό τα όσπρια ή το αλεύρι τους. Οι συνταγές θα πρέπει να είναι 100% φυτοφαγικές για να μπορούν να δοκιμάσουν όλοι (φυτοφάγοι και νηστεύοντες) και να περιέχουν αγνά υλικά (όχι χημικά σκευάσματα και βελτιωτικά γεύσης τύπου ‘κύβοι’). Στην περίπτωση των γλυκών να χρησιμοποιηθούν παραδοσιακά γλυκαντικά όπως το πετιμέζι, το χαρουπόμελο, την μελάσα, το σταφυλόμελο.Image result for ΦΑΣΟΛΑΔΑ

Όπως συνηθίζεται θα ξεκινήσουμε να συγκεντρωνόμαστε στις 13:00 για να συνθέσουμε τον νόστιμο μπουφέ και στις 14:00 θα ξεκινήσει το γεύμα.

Σκοπός της συνάντησης είναι να δοκιμάσουμε νέες και παλιές συνταγές, να ανταλλάξουμε ιδέες και μυστικά μαγειρικής, να κουβεντιάσουμε, να έρθουμε πιο κοντά και να διασκεδάσουμε!

Ετοιμάστε τις κατσαρόλες και τις σαλατιέρες σας .. και μην ξεχάσετε να φέρετε τους αγαπημένους σας φίλους.

Διαβάστε το άρθρο 4η Εθελοντική Γιορτή Οσπρίων Καλαμπάκας / Συλλογική Κουζίνα στο trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ.

Διαβάστε το άρθρο εδώ
ΠΡΟΣΟΧΗ
Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε στην μηχανή αναζήτησης τοπικών ειδήσεων του TrikalaBest.gr στις 25 Φεβρουαρίου 2019 με αυτόματο τρόπο χωρίς την ανάμειξη του ανθρώπινου παράγοντα. Ευρετηριάστηκε από την ιστοσελίδα Trikalaidees.gr και μπορείτε να διαβάσετε το αρχικό άρθρο εδώ. Το παραπάνω κείμενο και τα πολυμεσικά στοιχεία που μπορεί να περιέχει, αποτελούν ιδιοκτησία των δημιουργών του. Το TrikalaBest.gr δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πάνω στο παραπάνω κείμενο.
Το TrikalaBest.gr δεν συμμερίζεται τις απόψεις που εκφράζονται στο παραπάνω κείμενο ούτε ισχυρίζεται ότι αυτά που παρουσιάζονται σε αυτό ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το άρθρο μπορεί να είναι παλιότερης ημερομηνίας και τα γεγονότα που αναφέρονται να μην ανταποκρίνονται πια στην πραγματικότητα.
Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε το παραπάνω κείμενο προσβλητικό, συκοφαντικό ή κακοπροέραιτο ή αν σας ενοχλεί για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση removals@TrikalaBest.gr και θα αφαιρέσουμε το άρθρο από την σελίδα μας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στους Όρους Χρήσης

Σχετικά με: